Εμείς

Ο Όμιλος εταιρειών “VITA ” επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Κυπριακή αγορά. Κατέχοντας ήδη ηγετικό ρόλο στην οικοδομική βιομηχανία της Νιγηρίας (VITA CONSTRUCTION LTD ) με την εργοδότηση πέρα των 2500 ατόμων και την ολοκλήρωση περισσότερων από 500 κατασκευαστικών έργων μεγάλης κλίμακας, ο Όμιλος συνέχισε την αναπτυξιακή του πορεία δημιουργώντας στην Ελλάδα την ΕΛΒΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ, η οποία πέτυχε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα την ολοκλήρωση σημαντικού αριθμού κατασκευαστικών έργων.

Η επέκταση στην Κύπρο, γενέτειρα του ιδρυτή του Ομίλου, γίνεται με σίγουρα βήματα: στο πρώτο εξάμηνο του 2009 ολοκληρώνεται το πρώτο εμπορικό έργο - οικιστικό συγκρότημα Smarthome® στο Τσέρι. Η εταιρεία ολοκλήρωσε το δεύτερο έργο SmartHome® το Vita Court 2 ( πολυκατοικία με 6 πολυτελή διαμερίσματα στη Παλλουριώτισσα ) τον Ιούλιο του 2011. Σε λίγους μήνες θα ολοκληρωθεί και το τρίτο έργο Smarthome®, ένα συγκρότημα τριών ανεξάρτητων κατοικιών σε μια νεοαναπτυσσόμενη περιοχή στο Τσέρι.

Η πολύχρονη εμπειρία του Ομίλου στην οικοδομική βιομηχανία, η άρτια επαγγελματική κατάρτιση και η αρμονική συνεργασία των υπαλλήλων μας συντελούν στην εξασφάλιση της ποιότητας και της ταχείας διεκπεραίωσης των έργων μας. Η άρτια τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός, οι ανταγωνιστικές μας τιμές και ο σεβασμός μας προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον μεγιστοποιούν την απόδοση μας. Είμαστε στη διάθεση σας για να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα.


The company VITA CYPRUS LTD was originally founded in 1983 by Mr. Varnavas A. Varnava. It's founder, an entrepreneur by nature, became interested in rotational molding recognizing its potential in the growing plastic industry in the years to come, so, in 1996 a well-equipped factory started production of rotomolded items under the tradename VITAPLAST ... continue reading